HOME ikonMAIL ikonKONTAKT ikon
EN flag
Medicomm nyelvstúdió
1071 Bp.,Városligeti fasor 47-49.
Tel: +36 30 270-7316
Orvosi angol, fogorvosi angol, PROFEX,
IELTS,TOEFL ,OET
MagunkrólRólunk írtákHelyszínTanfolyamainkJelentkezésSzolgáltatási szerződésLearn Hungarian
AktuálisAdatkezelésOrvosoknak, fogorvosoknakMEDICAL HUNGARIANIELTS,TOEFL,OETEnglish
IELTS, OET,TOEFL
Fogorvos illusztráció
medicomm_quad.png
Nemzetközi nyelvvizsgák
IELTS_2_200x200_animated.gif
IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítés Budapesten, a belvárosban !! Külföldi munkát, tanulmányokat tervez? Szeretne alaposan felkészülni az IELTS vizsgára ? A leendő munkáltatónak igazolnia kell, hogy rendelkezik a megfelelő nyelvtudással? Folyamatosan induló, IELTS nyelvvizsga előkészítő tanfolyamaink segítséget nyújtanak ehhez. Nyelvstúdiónkban hosszú évek óta történik IELTS felkészítés, így a legjobb tananyag segítségével sajátíthatja el a sikeres vizsgához szükséges nyelvtudást. IELTS(International English Language Testing System) tanfolyamok óriási választékát kínálja nyelvstúdiónk,ahol az érdeklődők hétközben és hétvégén, szombaton is induló programok közül válogathatnak, akár az Academic, akár a General Training Modulra készülnek.A program négy területet foglal magában:a különböző készségek (írás és beszédkészség, írott és hangzó szöveg értése ) fejlesztését remek tankönyvek, tesztkönyvek, gyakorló CD-k segítségével.
A vizsgát számos brit ,ausztrál,új-zélandi,kanadai és több amerikai intézmény is elismeri.
Az IELTS vizsgán belül két modul választható,amelyekben a beszédkészséget és a hangzó szöveg értését mérő feladatok megegyeznek, de az írott szöveg értését és az íráskészséget mérő feladatok különböznek.
Az' Academic Module' teljesítését a felsőfokú végzettséget igénylő szakmáknál és egyetemi tanulmányoknál kérik.
A 'General Training Module' a vizsga könnyebb változata,középiskolai tanulmányok angol nyelvű elvégzéséhez szükséges, valamint olyan munkavállaláshoz, amely nem igényel felsőfokú végzettséget.
Az IELTS nemzetközi nyelvvizsga Magyarországon -kiegészítő vizsga nélkül- államilag elismert nyelvvizsgára honosítható.

A felkészítéshez szükséges óraszámok:
40 órás vizsgatréning, kifejezetten a vizsgafeladatok gyakorlását tartalmazza.

Ha a vizsgához szükséges készségek fejlesztése mellett általános tudásszintjének emelése is szükséges, akkor az IELTS Max
lehetőséget érdemes választani.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak.

A szolgáltatás ÁFA mentes !!!

Érdeklődés: 06/ 30 2707316


book_female.jpg
OET (Occupational English Test) nemzetközi, szakmai nyelvvizsga felkészítés az Ausztráliában vagy Új-Zélandon letelepedni, munkát vállalni vagy tanulni szándékozó egészségügyi dolgozóknak. A Medicomm Nyelvstúdióban folyamatosan indulnak OET (Occupational English Test) előkészítő tanfolyamok olyan orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek számára akiknek a munkájához létkérdés, hogy a megfelelő egészségügyi szaknyelvet használva ki tudják kérdezni betegeiket, el tudják mondani a kezelés lépéseit, feljegyzéseket, zárójelentéseket tudjanak készíteni betegeikről, konzultálni tudjanak kollégáikkal.
toefl_ielts.jpgA TOEFL (Test of English as a Foreign Language) nyelvvizsga letétele mindazok számára elengedhetetlen, akik az USA-ban szeretnének dolgozni vagy tanulni. A vizsga eredményét egyre több országban fogadják el Amerikán kívül is. A TOEFL nemzetközi nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokon a beszéd, az írás az olvasott és hangzó szöveg értésére készítjük fel hallgatóinkat.Tanfolyamainkon célirányos, hatékony vizsgafelkészítés folyik kiváló tananyag segítségével.

A tanfolyamok folyamatosan indulnak.

A szolgáltatás ÁFA mentes !!!


Érdeklődés: 06/30 270 7316

Felzárkóztató tanfolyamok indulnak azok számára,akik a továbbiakban szeretnének szaknyelvet tanulni,de nyelvtudásuk még nem éri el a középfokot.Itt fejlesztjük az általános nyelvi készségeket, bővítjük a szókincset,elmélyítjük a nyelvtani ismereteket,gyakoroljuk a társalgást,a hallás utáni megértést színes, érdekes tananyag segítségével.
oldal tetejére
medicomm_quad.png
Hírlevél megrendelés
Mielőtt kitölti a lenti űrlapot, kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT és csak akkor töltse ki az adatokat, ha elfogadja azt. Miután sem az adatbekérő mezők, sem a "Regisztrálok" gomb nem önműködő, amennyiben az adatokat beírva, azokat önként megadja nekünk és a "Regisztrálok" gombot megnyomja, Ön aktív cselekedettel kezdeményezi adatai kezelését, így a regisztrációval Ön által elfogadottnak tekintjük az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT és egyben önkéntes hozzájárulását rögzítjük ehhez az adatkezeléshez!
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 862WM  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Hívjon
MEDICOMM orvos illusztráció
Telefonszám:
+36 30 270-7316
MEDICOMM orvos illusztráció
Tanulóink visszajelzései
Tanárnő az, aki lelket önt belém. Megtanít angolul beteget vizsgálni, ha kell, kijavít a kiejtésben, türelmes hozzám.

Budapest, M.ZS.