HOME ikonMAIL ikonKONTAKT ikon
EN flag
Medicomm nyelvstúdió
1071 Bp.,Városligeti fasor 47-49.
Tel: +36 30 270-7316
Orvosi angol, fogorvosi angol, PROFEX,
IELTS,TOEFL ,OET
MagunkrólRólunk írtákHelyszínTanfolyamainkJelentkezésSzolgáltatási szerződésLearn Hungarian
AktuálisAdatkezelésOrvosoknak, fogorvosoknakMEDICAL HUNGARIANIELTS,TOEFL,OETEnglish
MEDICOMM orvos illusztráció
IELTS, OET,TOEFL
Fogorvos illusztráció
Tanfolyamaink

Orvosi angol szaknyelvi tanfolyamaink hasznos, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudást nyújtanak azok számára, akik itthon gyógyítanak külföldi betegeket és azoknak is, akik külföldi munkát terveznek. OET (Occupational English Test) nemzetközi,szakmai nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok indulnak az Ausztráliában és Új-Zélandon munkát vállalni vagy tanulni szándékozóknak.
Óráinkon az orvos-beteg társalgáshoz szükséges kommunikációs képességeket fejlesztjük. Az érdeklődők elsajátíthatják a beteg kikérdezéséhez, vizsgálatához, kezeléséhez valamint a kollégákkal való konzultációhoz szükséges szókincset az orvostudomány különböző területeiről.
A felkészülés alatt megtanulhatja, hogy a társalgás során miképpen kerülje el a szakzsargont, amelyet a beteg nem ért és megismerheti a páciensek által használt hétköznapi kifejezéseket a tünetek, betegségek megnevezésére.
Mindezt valódi élethelyzeteket felidéző szerepjátékok segítségével gyakoroljuk.
Fontos része az óráknak a hallás utáni megértés fejlesztése olyan párbeszédek meghallgatásával,amikor az orvosok kollégáikkal, betegeikkel, asszisztenseikkel társalognak.
Tananyagunkban az írásbeli készségek fejlesztése is helyet kap. Mintákat adunk beutaló levelek, zárójelentések, feljegyzések készítéséhez,ismereteket az ezekben használt rövidítések alkalmazásához,amelyek nélkülözhetetlenek az orvosi munkához.

FOGORVOSI angol szaknyelvi tanfolyamainkon a fogászat minden területét érintjük és tananyagunk elsajátításával olyan értékes tudásra tehet szert, amelynek birtokában bátran fogadhat külföldi pácienseket itthon vagy vállalhat munkát Angliában, Ausztráliában és Új-Zélandon.
A betegek kikérdezése,a kezelési lépések ismertetése, a legfontosabb fogászati eszközök bemutatása, röntgenfelvételek
készítése, fogágybetegségek, implantációk, esztétikai fogászat, fogfájás, érzéstelenítés, fogtömő anyagok ismertetése, gyökérkezelés, fogsérülés, foghúzás szerepel a tanult témák között.Mindezeket valódi élethelyzeteket felidéző szerepjátékok segítségével gyakoroljuk.
Nemzetközi, szakmai nyelvvizsgákra is felkészülhet programjainkon.
OET (Occupational English Test) felkészítő tanfolyamok fogorvosoknak,akik Ausztráliába vagy Új-Zélandra készülnek munkát vállalni.
Felzárkóztató tanfolyamokat szervezünk olyan jelentkezők számára, akik még gyarapítani vagy felfrissíteni szeretnék tudásukat, hogy a későbbiekben részt tudjanak venni a szaknyelvi órákon.

A felzárkóztató tanfolyamok tananyaga általános jellegű, szókincsbővítés, társalgás, nyelvtani szerkezetek gyakorlása szerepel a programban.

Előzetes egyeztetés után, ingyenes szintfelméréssel segítünk a megfelelő tanfolyam kiválasztásában.
Tanfolyamok időbeosztása

oldal tetejére
medicomm_quad.png
Hírlevél megrendelés
Mielőtt kitölti a lenti űrlapot, kérjük olvassa el ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT és csak akkor töltse ki az adatokat, ha elfogadja azt. Miután sem az adatbekérő mezők, sem a "Regisztrálok" gomb nem önműködő, amennyiben az adatokat beírva, azokat önként megadja nekünk és a "Regisztrálok" gombot megnyomja, Ön aktív cselekedettel kezdeményezi adatai kezelését, így a regisztrációval Ön által elfogadottnak tekintjük az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT és egyben önkéntes hozzájárulását rögzítjük ehhez az adatkezeléshez!
*
*
*
Kérjük másolja be a következő karaktereket: 178HM  
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
Hívjon
MEDICOMM orvos illusztráció
Telefonszám:
+36 30 270-7316
MEDICOMM orvos illusztráció
Tanulóink visszajelzései
Tanárnő az, aki lelket önt belém. Megtanít angolul beteget vizsgálni, ha kell, kijavít a kiejtésben, türelmes hozzám.

Budapest, M.ZS.